Petience 90 days

Започваме с новосъздаденият блог още от днес. Целта е да издържим 90 дневната диета и да свалим 5-10 кг. Нещата ще са тежки, впредвид предстоящата сватба и меден "месец", и още куп други праздници.



За самата диета чух за първи път буквално преди 3 дена, вчера попрочетох за нея, и от днес реших да започна. Като се поопозная с правенето на сайта, ще започна да добавям и рецепти, подходящи за диетата.





Надявам се този, който е попаднал тук да успее да намери необходимата информация, а също така и, ако участва във същата порба за сваляне на килограмите, да сподели своите успехи, рецепти и идеи.



03.05.2011





събота, 28 май 2011 г.

Ден 26. Бобови и варива

закуска: 1 манго
обяд: фасул с наденица (ама без наденицата), салата краставици и домати и 2  малки питки черен хляб
вечеря: суши (мнями)

четвъртък, 26 май 2011 г.

Ден 25. Белтъчини

Закусих с фреш от портокали, в работата колежката ме черпи с едно млечно корни. Реших че щом е с млечен крем и без шоколад - значи може :) Трябва пак да се стягам. Кантара сутринта отново отчете 72.7, което не ми харесва.

Иво е ден 9, но май по-скоро 1. Не спазваше нищо, и пак си е 98 (по едно време бе стигнал до 97.2) Та, го броим и него наново, стига да спазва..

обяд: 2 пилешки шишчета + домати и краставици (200г) + айрян 300мл

вечеря: сьомга с варени морковчета + салата краставици и домати + чаша вино

сряда, 25 май 2011 г.

Ден 24. Плодов

закуска: 400г ягоди

през деня хапнах няколко солени блокчета с ядки (тип корни, но без захар)

вечерта - 2 манго, и ... 1/2 купичка макарони със зеленчуков сос

Бях много гладна :(

Ден 23. Въглехидрати

закуска: ананас (около 300г)

обяд: солети около 60г

вечеря: макарони със сос от зеленчуци и гъби (около 300г)

неделя, 22 май 2011 г.

Ден 20. Плодове

Вчера режима бе тоталко нарушен - бабатя и дядото отбелязваха златна сватба - пак се намери оправдание общо взето. В ресторанта хапнах малко кашкавал, луканка, две хапки от кюфтето, тортичка. По-късно бяхме на кино - салата капрезе, пуканки

Днес, обаче, отново влизаме в ритъм - закуска фреш от грейпфрут, после в рамките на деня - 3 банана и 1 круша. Сега е 20:30 и, признавам, съм много-много гладна. И ми се яде всичко! Дано устискам!