Petience 90 days

Започваме с новосъздаденият блог още от днес. Целта е да издържим 90 дневната диета и да свалим 5-10 кг. Нещата ще са тежки, впредвид предстоящата сватба и меден "месец", и още куп други праздници.



За самата диета чух за първи път буквално преди 3 дена, вчера попрочетох за нея, и от днес реших да започна. Като се поопозная с правенето на сайта, ще започна да добавям и рецепти, подходящи за диетата.





Надявам се този, който е попаднал тук да успее да намери необходимата информация, а също така и, ако участва във същата порба за сваляне на килограмите, да сподели своите успехи, рецепти и идеи.



03.05.2011





сряда, 4 май 2011 г.

Ден 2. Бобови и варива

Днес ще ходим до Асеновград на първа проба на роклята :):):) Затова от снощи си приготвих храна за днес. Това е менюто:

Закуска: чай каркаде без захар + 2 ябълки

втора закуска: 1 ябълка

обяд: картофена салата (към 400г) + 1ф вита

следобедна закуска:бяхме на заведение - салата моркови и някакви картофени топчета (явно от картофено пюре). Пих и чаша бяло вино, знам че не влиза в режима алкохол, но някой път просто се случва ;)

вечеря: картофена салата (200г)

В колата пих и кола, но родителите ми влияят отрицателно на всичките диети. Факт. И любимият се оплака от същото в заведението, омитайки някаква палачинка с ядки и печени ябълки :):) Но скоро ще заминат и той си се връща на режима - Огнян Симеонов ни беше направил диетите преди няколко дена, но аз нещо реших да се пробвам с 90-дневната. Дано помогне за два месеца да се свали някой и друг килограм, че ще се чуствам като оргомна снежна топка на собствената си сватба

Няма коментари:

Публикуване на коментар