Petience 90 days

Започваме с новосъздаденият блог още от днес. Целта е да издържим 90 дневната диета и да свалим 5-10 кг. Нещата ще са тежки, впредвид предстоящата сватба и меден "месец", и още куп други праздници.



За самата диета чух за първи път буквално преди 3 дена, вчера попрочетох за нея, и от днес реших да започна. Като се поопозная с правенето на сайта, ще започна да добавям и рецепти, подходящи за диетата.





Надявам се този, който е попаднал тук да успее да намери необходимата информация, а също така и, ако участва във същата порба за сваляне на килограмите, да сподели своите успехи, рецепти и идеи.



03.05.2011





петък, 6 май 2011 г.

Ден 4. Плодов

Сутринта се премерих - 72.6 кг. Или това е времено явление, или съм свалила 1 кг. Дано е второто
:):):) Днес съм само на плодове, но мисля да включа и ядки, иначе стомахът ми ще стърже страшно много. Затова след малко отивам до магазина да си взема малко сурова макадамия или нещо подобно.

закуска: 2 ябълки
втора закуска: 2 банана
обяд: 40г сурова макадамия

и тук вече не уможех да направя нищичко - започна голямото гергьовденско освинване... на маса се седна към 15 и станахме към 23.. вярно към 20 аз приключих с яденето, но то и 10 мин са достатъчни да си развалиш режима. Аз все пак се постарах да не прекалявам де.. изядох към100-тина гр дроб сърма, 10-тина лъжички боб чорба, 1-2 филийки хляб (бял, нямаше вита за съжаление), съвсем малко зелева салата и само едно парченце от огромното 8 килогаромово агне, за десерт - 1/3 парче от плодовата пита на Неделя.
Като се замисля не е много, но е в пълен разрез с идеята за разделно хранене..

Няма коментари:

Публикуване на коментар